AKTUELNO

Da li će ponovo postati najbolje rijaliti drugarice?

Luna Đogani je tokom prethodne večeri zapala u tešku psihičku krizu, pa je svoju bol podelila sa Slobom Radanovićem. Sloba je posle dužeg razgovora uspeo da Lunu malo razgali i posavetuje je da ne treba da obraća pažnju na provokacije upućene od strane njenih cimera, već da vodi računa o sebi.

U tom trenutku blogerka je spomenula Teodoru Džehverović, sa kojom je u poslednje vreme u veoma korektnim odnosima i ona je ta koja joj je u "kritičnim" situacijama bila velika podrška.

Foto: RTV Pink

Ona me nikad nije sje*ala, a mogla je najviše da me sje*e. Uvek je sve znala, uvek je mogla da me izda, ponizi. Kad god mi je teško, ona to vidi i samo me pogleda. Ne šlihta mi se, niti mi prilazi non stop, ne želi da mi se nameće. Ona tačno zna kad mi je teško. Nikad nije dovela do toga da me uvredi, da se ja osećam loše. Ona je jedina koja mi želi dobro. Nikad me nije ukanalila. Čak i kada smo bile u svađi ona nije komentarisala Kristinu. I da je imala da kaže nešto lepo, ona nije htela da se ja ne bih osećala loše - poveravala se Luna Slobi.

Radanović je napomenuo svojoj devojci da joj je on već skrenuo pažnju na to i da on ima zaista lepo mišljenje o njoj.

Foto: Printscreen Youtube

Da podsetimo, svađa između ove dve ukućanke je nastala zbog toga što je Đoganijeva izdala Džehverovićku i odala Drvetu mudrosti da je ona imala se*sualne odnose sa Anđelom Rankovićem.

Pročitajte još: ONA JE TROŠILA VIŠE NOVCA I PRVA ZAPOČINJALA SVAĐE: Kija i Sloba nikad složniji, a onda je pevač umešao LUNU! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

#Zadruga - RTV Pink

'